MYS HELG MED SÖTNOSEN!

Godkväll alla söta läsare!


Igår hade jag absolut ingen lust att blogga, för att min mamma var jättesjuk och jag var jätteorolig men som tur att hon blev piggare på kvällen. Skönt! Då åt vi tacos och fredagsmys. det var jättemysigt.. Du är bäst! Sedan idag var jag och kollade på en lägenhet i Kungälv, men jag tror det är kört för oss där... :/ Jaja, men sånt är livet! Ikväll är min pojkvän här och sover över, så jag ska lägga mig nu. Godnatt och sov gott alla underbara läsare!

Puss Viktoria! ♥

Idag har jag setts ut idag!
En skön och gosig One piece  med min nalle! :)


Otrolig söt klänning

Vad tycker ni om den här klänningen?

Jag hatar grönt men den här klänningen var otroligt söt och vacker  med blommiga detaljer i och lila mönstret tycker jag om. Stövlarna var sådär till klänningen, passar inte! :)

Från Nelly och kostar 1995kr

 

 


Bikini from Victoria Secret



Dagens look

Hej

Vilken bra och dålig dag det har  varit för mig, jag är helt slut och ont i huvudet! :(♥

 


Klänning - Cassles

Cardigan - Gina tricot

Tights - H&M

Tiara i huvudet - Glitter

 

 


♥♥♥♥En underbar och söt prinsessa har föds!♥♥♥♥


Nu har äntligen Kronprinsessan  Victoria  och Prins Daniel blivit mamma och pappa inatt till en underbar söt prinsessa. Grattis till Bebisen. Nu har Sverige fått en prinsessa! Wieeeeee! :)♥♥♥

Jag har alltid beundrat Victoria hur underbar hon är och hennes syskon, men mest hon! Jag har sett henne på tv sen liten och har alltid undrat hur stark hon är för funktionshindrande och handikappade som startade en handikappsfond och det är jättefint och värdefullt.

Hon är det finaste och starkaste tjejen i Sverige som jag beundrat så jätte mycket. Hennes dotter kommer också bli en underbar och fantastisk prinsessa som blir så stark och vacker som du är Victoria!
♥♥♥

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har blivit mamma och pappa. Jag grät i morses när jag fick höra detta i bilen när jag åkte till skolan och fick en tår i ögat !

Första familjebilden på prinsessan och hennes föräldrar Victoria och Daniel!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


IKEA - Del 3

Igår var jag på ikea bäckelbol och jag skulle skriva del 3 igår men så hann jag inte men nu så har jag tid! Efter att varit vid det vackra sängarna så gick mammi och jag till fiket och åt varsin semla och kaffe för bara 10kr. Haha, fattar ni hur billligt det är? :D jättebilligt, hehe! Lustigt att den semlan var godare än vad vi åt idag. MYCKET GODARE OCH SMÅ!



Det är den godaste och billigaste jag har ätit någonsin, mums mmmmmmmm! :) haha

Världens mumsiga semla IKEAS och 10kr :D♥ Det här är livet<3




Adidas munkjacka säljes!

Den här Adidas munkjacka har jag nästan aldrig använt, bara 3/4 gånger och bra till att sporta med. Den har bara typ hängt i min garderob i ett år. Den kostar 100kr oc♥h är 44 i storlek men den är som 40/42 . Från Free port i kungsbacka!  Frakt 99kr. JÄTTEBRA KVALITET!

Hör av er till mig på [email protected] om du är intresserad och köpa plagget och då betalads det via din bank och min bank!



Storlek : 44 men är i storlek 40/42 :)
Kostar: 100:- och frakt 99:-



"NY KATEGORI FYNDA OCH SÄLJER"

Jag har nu startat just en ny kategori som heter "Säljer och fynda kläder"  som jag  ska sälja på bloggen. kläder och accessoarer som jag inte använder längre som kanske ni där hemma  skulle behöva och tycka att den vill jag ha och som ni känner för att köpa. Jag tycker att man ska sälja Begagnade kläder och  accessoarer som  faktiskt är fina. Alla har ju inte råd att köpa nya!

Ni får kontakta mig här på kommentarerna det ni vill ha och när jag ska ha pengarna och era adress gå via min mail: [email protected]

Jag ska ha betalt det jag säljer och inte pruta ner det och jag är en tjej som man kan lita på, min mamma är med mig också så ni behöver inte vara  oroliga för jag får hjälp att skicka, det tar en vecka ca.för er att få paketet.

Viktoria Andersson!



Mys dag

Hej alla mina fina läsare!

Idag har jag inte varit i skolan för jag kände mig helt slut i min kropp och började känna mig lite sjuk, mådde illa och kände på väg att kräktas, så jag valde att stanna hemma från skolan! Hehe, men det blev ingenting! :) Skönt, så idag har jag bara suttit i min one piece och mysigt med den inne i mitt rosa rum och suttit vid min lilla datorn.


Såhär ser jag ut idag fast inte väskan på mig och skorna!

Bilden togs förra våren/sommaren 2011!


Gårdagens första våroutfit

Hello!

Igår kände jag att första vårkänslorna har kommit till  Sverige. Så skönt asså så igår plockade jag mina första vårplagg! Snön har smält, solen värmde på min rygg, vårljuset har äntligen kommit och knopparna på träden är påväg ut och de första fåglarnas kvitter.   NU ÄR DET VERKLIGEN VÅREN PÅVÄG!

Detta hade jag på mig!


Grå tröja - Ullared
Blommig tunika - Vero moda
Rosa tights - H&M
Svarta kängor - Fick dem av mosters mans barn som mamma fick!




Snygg topp



Jag kan säga om den här toppen är  hur skön som helst att ha på sig, så värd att köpa!


Från Gina tricot och kostar 99kr. Perfekt topp til l underlinnen linnen med! :)

 



IKEA - DEL 2

 

När jag hade varit på soffarhörnet så gick jag till skriv och datahörnet där jag hittade ett snygggt skrivbord, hehe. Det på bilden!




Sedan när jag och mamma hade VARIT på datahörnet så gick vi till mysiga sängarna. Jag älskar den färgen på överkaste, mums! Vill ha! :D

Del 3 från ikea kommer lite senare.

IKEA - Del 1

Hej!

Idag har jag varit på ikea Bäckelpol och det var mysigt med min söta mammi! :D Haha, här nedan för ser ni lilla mig som har just kommit in på ikea.

Jag just satt mig i en skön rosa fotölj, jättemjuk men lite för mjuk! :)

Del två kommer snart! Håll ut!!! :D

Puss!


Sminkset+sminkväska


Den här fina sminkväskan och setet var snyggt tycker jag! Vad tycker ni?

Foundation, Puder, läppglans, maskara, rouge, puderborste och snygga sminväskan.

Från
Nelly och kostar bara 495kr.

Helgslitens mig /Dagens outfit :

Hello all my readers!

Hur är det? själv är jag  sliten för i hegen har jag varit på trädgårn och festade med min stora syrran Nina, men ja, jag hade en jättebra kväll och rolig natt med massa folk  Haha ;)  

Vad  gjorde  ni då? :D




haha, jag behöver nog sova lite! :) Hehe, gäsp!

Orange munkjacka - Cubus

Vit Linne med text - Gina tricot

Rosa kort topp under linne - Gina tricot

Grå Kjol - Gina tricot

Svarta Leggings - Vet ej

Strumpor - H&M

pling /nyckel halsband - Ullared

Stadium  väska - Stadium

 

 


Jättefin klänning!



Vad tycker ni om den här kölänningen? :)

Jag tyckte om den här klänningen. Man kan ha den klänningen till ett par smycken, studs och en svart hands bag!! :D Skitsnyggt! :D

Från Nelly och kostar 499kr! :)

Foki är världens sötaste kläddesigner/ bloggerska!



Här är Foki som är min största och  sötaste bloggerska och kläddesigner. Jag har läst hennes blogg i 2/3år varje dag och det har påverkat mitt liv. Jag vill bli stor en dag genom kläddesigners :) Det är min dröm och kommer bli sann! Om man vill något  så blir man det! Satsa på det man vill så kommer du lyckas, GE ALDRIG UPP livet!

Jag vill designa kläder!

...
Ja, ni förstå min rubrik text!

Jag vill börja rita och skissa på mina idéer och skapa/designa egna kläder och det har jag börjat med. Är ni nyfikna på vad jag gör för kläder och massa andra saker? :)


Söt Hello kitty

Den här Hello kitty har jag designat  själv :)

Vad Tycks?


Jag älskar Hello kitty och därför testade jag och  gjorde  en egen skapande helllo kitty figur själv. Den är så söt!

Skapande och Textil / Hösten 2011

I LOVE KONST


Så mycket ser jag i bilden i mig själv när jag var yngre!. Tjejen som sitter där saknar sin riktiga mamma och pappa som röker och tjejen har ingenstans att ta vägen och tänkte:
- Ingen vill säkert ha mig och älska för den jag är ! :/<3

Hittade den här bilden på google!

MY SPRING SHOPPING

Hello!

I fredags när jag kom hem från skolan så drog jag in till stan och shoppade.

Linne * Gina tricot
Pyjamas /vår blommiga Shorts * Cubus
Rosa Bikini trosa * Cubus
3 par olika tights * H&M
2 par likadana trosor fast olika färger * H&M




I LOVE PINK

Snygga spetsklänningar




Vad tycker du om dom här klänningarna?

Själv älskar jag den svarta och den vita är snyggast för den gulgröna är förmycket men som sagt alla har sin stil. :)

Från Gina tricot och kostar 199kr.

Coola studs



Vilken studs är snyggast?

Jag älskar de svarta skorna för de skulle passa i min stil. Den vita var också snygga men dom svarta är bättre till allt.

från Modekungen och kostar 799kr. ;)

Välkommen!

Hello och välkommen till Viktorias design och modeblogg.

Här kommer jag skriva om allt som jag designar själv, mode och konst som jag är intresserad av. Jag kommer också skriva om skönhetsprodukter! Ja, ni får läsa allt om mina mode och design äventyr och lite allt om resor






RSS 2.0